internet zarada
start
saveti
HYIP
PTC
dokazi isplate
e-banke
kontakt
PTR
početna » referali
Par reči o referalima :

Šta su to referali? Referali su jedan od odličnih načina da povećate zaradu na svim servisima za zaradu. Reč je o prijavljivanju novih ljudi u servise preko vas. Vi morate da budete menadžer. Morate da objasnite ljudima o čemu se radi, koje su mogućnosti zaradu i kako da napreduju u poslu. Morate da ih uputite i pomognete im da počnu

JER OD NJIHOVOG USPEHA ZAVISI I VAŠ USPEH!

Kako? Svi ovi programi imaju za cilj da skupe što više korisnika. Kada se učlanite videćete link koji vam omogućava da preko njega prijavljujete nove, zainteresovane ljude. Od njihove zarade imate proviziju koja se razlikuje od sajta do sajta, ali se uglavnom kreće od 50 do 100% njihove zarade. Posle određenog vremena nećete ni morati da klićete na linkove. Referali će to raditi umesto vas, a vaša zarada će se svakog dana rapidno uvećavati!!!

Kako reklamirati svoj referal link? Na više načina: web stranicom poput ove moje, slanjem mejlova prijateljima koje poznajete i upoznavanjem sa programima i zaradom, postovanjem reklama na forumima i blogovima, besplatnim i plaćenim internet oglasima kojih ima na hiljade ili na neki drugi način... Budite kreativni!

NAPOMENA: (nijedan od ovih programa za zaradu ne podržava spamovanje, tj bombardovanje mejl porukama! Ukoliko to radite bićete automatski isključeni iz programa a zarada će vam biti suspendovana)!!!