internet zarada
start
saveti
HYIP
PTC
dokazi isplate
e-banke
kontakt
PTR
Saveti za uspešno poslovanje:

1. Učlani se na što više sajtova za zaradu. Ako se učlaniš na sve sajtove koje sam ti ovde ponudio, dnevna zarada može da ti bude od 2-4$ dolara ako sam klikćeš do nekoliko desetina $ u zavisnosti od broja referala koje si sakupio.

2. Čim dostigneš minimum novca za isplatu, zatraži je! Nema razloga da novac stoji na nekom od računa kad možeš slobodno da raspolažeš njime. Uzmi u obzir da servisi ne mogu istog trenutka da ti isplate zatraženi novac. U zavisnosti od broja korisnika tog servisa koji su u isto vreme zatražili isplatu, može da se čeka i po mesec dana dok pare ne legnu na tvoj račun.

3. Konstantno radi na prikupljanju referala. Reklamiraj se, daj oglase na besplatnim oglašivačima, kontaktiraj mailom prijatelje i poznanike i pozovi ih da se pridruže. Koliko referala prikupiš toliko PUTA se uvećava tvoja zarada.

4. Ulaži svoj novac u unapređivanje poslovanja. Kad sakupiš određenu sumu novca, možeš da ga uložiš u unapređivanje svog statusa na servisima i na kupovinu dodatnih referala. Time za jedno kratko vreme ne možeš da uživaš u bespotrebnom trošenju ali posle par meseci sume će se višestruko uvećati.

5. Nemoj da odustaješ. Ako ti se učini da zarada ide previše sporo i da nikad nećeš sakupiti dovoljno za isplatu - radi na tome. Sve je već mnogo bolje čim se prvi $ pojave na računu.