internet zarada
start
saveti
HYIP
PTC
dokazi isplate
e-banke
kontakt
PTR
dobrodošli

Zdravo! Ja sam Shunkaster a ovo je moja stranica o zaradi na internetu odnosno tačka početka vaše ekonomske nezavisnosti!

da počnemo:

Imate računar, internet, slobodno vreme... Sve te stvari trošite nemilice a od toga nemate nikakvu korist? Dobro, neki će reći da 'skidaju' sa interneta omiljenu muziku i najnovije filmove i igrice. Drugi će, opet, pomisliti da je internet dobra stvar za dopisivanje sa prijateljima i sticenje novih. Dalje, neki treći će zaključiti da im taj isti internet pruža obilje informacija neophodnih za studiranje ili razonodu... U potpunosti se slažem! I ja ga koristim za sve to... Ali ga i plaćam! Pa zašto onda ne preokrenuti situaciju? Zašto onda, uz malo rada i truda, ne iskoristiti priliku da INTERNET POČNE DA PLAĆA VAS?!?

Upoznaću vas sa načinima i naučiti kako doći do zarade na internetu bez i jednog uloženog dinara i nekog velikog poznavanja samog interneta i rada na računaru. Zapravo je moguće zaraditi na vrlo jednostavan način, i to veoma dobro, čitanjem i-mejlova, 'kliktanjem' na reklamne linkove ili učlanjivanjem na određene besplatne servise!

Sa načinima isplate i primanja novca na kućnu adresu ili bankovni račun upoznajte se u odeljku E-BANKE. Sajtove preko kojih zarađujete kliktanjem pronađite na PTC (paid-to-click) linku, a oni koji šalju reklamne mailove za čije ste čitanje ili samo otvaranje (ko još čita gomile dosadnih reklama???) nalaze se na PTR (paid-to-read). O proširivanju vašeg 'poslovanja' a samim tim i mnogostrukom uvećavanju zarade pročitajte na linku REFERALI. Za kraj obavezno pročitajte i SAVETE o razvijanju vašeg internet biznisa koji se zasnivaju na mom i mnogim drugim tuđim iskustvima u ovakvom poslu. Za sva pitanja, sugestije, nedoumice, obratite mi se na MAIL ili raspravljajte sa drugim korisnicima na FORUMU.

za kraj:

Želim vam puno uspeha i gomile zarađenog novca...

I zapamtite: NIKO SE NIJE OBOGATIO PREKO NOĆI! Budite uporni, isplatiće vam se...